Carrer Creus s/n, 07550 Son Servera
Generació 2018 Classe B L’adaptació a l’escola…

L’adaptació a l’escola…

Hola famílies! 

Setembre i octubre varen ser uns mesos de plena adaptació per a tots i totes! I si un para atenció, aquests nins i nines amb tan sols 2 o 3 anys han hagut d’adaptar-se a moltes coses: a un nou entorn, a la seva aula, a diferents patis, a un grup de companys/es, a diferents mestres, a una manera de funcionar, a unes normes, a un horari, a una nova llengua, a una manera de fer, a aprendre a escoltar, a aprendre a esperar, a separar-se cada dia de vosaltres i un caramull més de coses! Aquest camí està iniciat i podem donar l’enhorabona a aquests campions i campiones que són els vertaders protagonistes! I seguirem fent camí, passeta a passeta… 

Salut i que tots/es estigueu molt bé! 

A l’enllaç següent podreu veure una recopilació de fotografies:

https://photos.app.goo.gl/Cqi94xPvoGfHcazv6